Pupiņu, kuskusa pikantie salāti ar vistas fileju
Laiks atkal kādiem gardiem, sātīgiem salātiņiem.
Sastāvdaļas
200 g kūpināta vistas krūtiņa
225 g konservētas sarakanās pupiņas
40 g kuskuss pilngraudu
80 g vārošs ūdens
100 g Korejas burkāni (RIMI kulinārija) Uzmanīgi – ja nepatīk asi ēdieni, var likt smalki rīvētus svaigus burkānus
1 paprika (198 g)
50 g zaļie lociņi
20 g ķiploki
Pagatavošana
1. Uzvāra ūdeni un aplej 40 g kuskusu ar 80 g karsta ūdens.Uzliek šķīvīti uz trauciņa un noliek malā.
2. Pupiņām nolej sālsūdeni un noskalo pupiņas aukstā ūdenī.
3. Sagriež vistas fileju, papriku, zaļos lociņus, izspiež ķiplokus, sagriež smalkāk Korejas burkānus.
4. Dārzēņiem pievieno noskalotas pupiņas un uzbriedināto kuskusu, garšvielas. Visu sajauc un labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (893 g) OB = 70,5 g, OH = 85 g, T= 27 g, Kcal = 874
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 35,3 g, OH = 42,5 g, T = 13,5 g, Kcal = 437
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 23,5 g, OH = 28,3 g, T = 9 g, Kcal = 291
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,1 g
OH = 9,8 g
T = 3,1 g
Kcal = 102
Atbildēt