Jums patīk gardi un viegli pagatavojami ēdieni? Man arī. Un šis jau atkal ir viens no tādiem.
Sastāvdaļas
1 vistas fileja (200 g)
250 g sēnes ( man brūnie šampinjoni)
1 sīpols (100 g)
3-4 ķiploka daiviņas (20 g)
400 g saldētie dārzeņi ” Mexico” (vai jebkuri citi dārzeņi)
200 ml kokosriekstu piens (18%) vai saldais krējums 10-15% 
50 g dzeltenā (zaļā vai sarkanā) karija pasta AROY-D (nopērkama RIMI, Āzijas produktu stendā). Bet šo var nelikt, tā ir diezgam pikanta garšviela. Tās vietā var pievienot tās vietā sev tīkamas garšvielas.
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Pagatavošana
1.Vistas fileju  un sēnes sagriež un liek pannā apcept (5 g eļļas).
2. Sagriež sīpolu un ķiplokus un pievieno pannā pie vistas filejas. Pievieno sāli, garšvielas, nedaudz ūdeni un sautē gandrīz gatavus.
3. Vistas filejai pievieno  saldētos dārzeņus,  karrija pastu, kokosriekstu pienu, visu samaisa, uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns vēl minūtes 10.
Var ēst tāpat, bet var pasniegt gan ar rīsiem, gan rīsu nūdelēm, gan ar jebkuriem citiem graudaugiem, pākšaugiem.
Uzturvērtība visai porcijai OB = 79 g, OH = 53 g, T = 50,6 g, Kcal = 1009
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 39,5 g, OH = 26,5 g, T = 25,3 g, Kcal = 504,4
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 26,4 g, OH = 17,7 g, T = 17 g, Kcal = 336,5