Mazliet savādāk gatavota vistas fileja arī garšos mazliet savādāk, bet noteikti ne tikai mazāk gardi, bet vienkārši lieliski!
Sastāvdaļas
2 nelielas vistas filejas (400 g)
20 g adžika (esmu iemīļojusi Pūres klasisko adžiku)
10 g sinepes
15 g ķiploki
Sāls
20 g sezama sākliņas
5 g eļļa
Pagatavošana
1. Iemarinē iepriekšējā vakarā vistas fileju adžikā, sinepēs, ķiplokos un garšvielās.
2. Otrā dienā fileju nedaudz izklapē, uzkarsē pannu ar 5 gr eļļas, apviļā vistas filejas  sezama sēkliņās, liek sakarsētā pannā un cep 3-4 minūtes no katras puses.
3. Pasniedz ar ziedkāpostu-brokoļu biezeni. Un gardajiem kāpostu salātiem.https://www.edunsporto.lv/?p=19397
Uzturvērtība visai porcijai, abām filejām  (470 g) OB = 102 g, OH = 9,1 g, T = 28,1 g, Kcal = 656
Uzturvērtība 100 g filejai
OB = 28,8 g
OH = 2,5 g
T = 7,9 g
Kcal = 185
Sastāvdaļas ziedkāpostu-brokoļu biezenim
1 neliels ziedkāposts ( 940 g)
1 neliels brokolis ( 240 g)
100 g piens
Sāls, garšaugi pēc izvēles
Pagatavošana
1. Ziedkāpostu un brokoli sadala mazās rozetēs un liek vārīties sālsūdenī.
2. Kad tie mīksti, nolej lieko ūdeni, pievieno pienu, garšvielas un sablendē. Biezeni uzvāra un ņem nost.
Uzturvērtība ziedkāpostu-brokoļu biezenim 100 g
OB = 2,6 g
OH = 4,3 g
T = 0,4 g
Kcal = 30,3