Bez grēcīgi gardi!
Sastāvdaļas
500 g vistas fileja
1 paliels sīpols (143 g)
20 g ķiploks
250 g sēnes (šampinjoni)
2 x 400 g saldētie dārzeņi
30 g sarkanā karija pasta Arroy-D
250 ml  kokosriekstu piens Santa Maria (18%)
250 g konservētas sarkanās pupiņas
10 g extra virgin olīveļļa
Karijs,
Sāls (esmu iemīlējusies “Garšaugu sālī” no Gemosa)
Pagatavošana
1.  Vistas fileju sagriež gabaliņos un iemarinē garšvielās. Man to patīk darīt (iemarinēt gaļu) iepriekšējā vakarā. Izmantoju: adžika (Pūres) un sinepes.
2. Sagriež sīpolu un ķiploku un liek  uzkarsētā pannā (5 g) apcept kopā ar sēnēm. Pievieno vistas filejas gabaliņus, maisot apcep/sautē. Es izmantoju dziļo pannu.
3. Pievieno 2 pakas saldētos dārzeņus, noskalotas konservētas pupiņas,  karija pastu, kariju sāli, kokosriekstu pienu, garšvielas. Uzliek pannai vāku un sautē visu uz vidējas uguns vēl kādas 7 minūtes.
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (2092 g) OB = 178,2 g, OH = 76,4g, T = 66  g, Kcal = 1650
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 59,4 g, OH = 25,5 g, T = 22 g, Kcal = 550
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 45 g, OH = 19,1 g, T = 16,5 g, Kcal = 413
Uzturvērtība 100 g
OB = 8,8 g
OH = 3,7 g
T = 3,2 g
Kcal = 82