auzu-prslas_thumb

Tests jāveic normālos, mierīgos apstākļos. Ideāli, ja tas būtu svētdienas rīts.

No rīta pamostoties, veiciet visas savas ikdienas rīta higiēniskās procedūras, izņemot dušu. Mājoklim jābūt izvēdinātam. Pēc pamošanās jums jābūt sajūtai, ka ir vēsi, bet ne auksti….

Tagad pats svarīgākais! No iepriekšējā vakara jums būtu vajadzīga jau iepriekš izvārīta auzu putra (vārīta ūdenī, vai vājpienā). Ja neesiet pieradis putru ēst vārītu ūdenī – šoreiz izdariet izņēmumu: lieta tāda, ka tauki, kas atrodas pienā palēlininās auzu pārslu putras pārstrādi.
Uzsildiet 300 gr putras līdz istabas temperatūrai (apmēram, 200 C). Vēsa putra vēsā istabā? Kas var būt vēl pretīgāks? Bet, nu šoreiz ir atkal tas izņēmums, kad to varētu pieciest un ātri (tiešām ātrā tempā) apēst to putru, turklāt neko neuzdzerot.
Ja dažas minūtes vēlāk, pēc tam, kad putra tika apēsta, jums kļūst karsti- apsveicam, jums ir ātra vielmaiņa.

Ja jums kļuvis silti – jums ir mērena vielmaiņa….

Bet, ja jums pēc putras apēšanas „ ne silts, ne auksts”, tad ir ziepes…jo, jums ir lēnā vielmaiņa…
Tulkots Ineta Rijniece no www.fitness-online.by

P.S. No autores: Protams, šo informāciju varam uztvert tikai kā papildus info un attiecināt uz sevi vai nē, tas jau paliek  pašu ziņā.