Lavaša rulete ar k/k lasi
Lielisks papildinājums svētku galdam.
Sastāvdaļas
1 lavasšs Prima food ( 120 g)
200 g a/k lasis (es izmantoju muguriņas, Maximā pirktas)
250 g svaigais siers Ricotta Lago Maggiore (6%)
100 g vājpiena biezpiens
40 g zaļumi (dilles un mikro zaļumi)
Pagatavošana
1. Sagriež smalki lasi, pievieno svaigo sieru, biezpienu, zaļumus un visu sablendē.
2. Masu smērē uz lavaša, sarullē. Ietin pārtikas plēvē un noliek uz pāris h ledusskapī.
Uzturvērtība visai porcijai (710 g) OB = 81 g, OH = 81,3 g, T = 46,3 g, Kcal = 1135
Uzturvērtība 100 g
OB = 11,3 g
OH = 11,4 g
T = 6,5 g
Kcal = 160
Atbildēt