Man ir kāds mīļš cilvēciņš, kuram vislabāk garšo manas gatavotās bezē ruletes. Tad, nu, uz gada nogales lielākajiem svētkiem, lai top vēl viens gardums. 
Sastāvdaļas

160 gr olu baltums
200 gr pūdercukurs
Vaniļa (man bija esence)
350 gr svaigais siers Ricotta Lago Maggiore  (6 %, pērku Maxima XXX)
Saldinātājs
300 gr saldēti ķirši (vai svaigas ogas/augļi sagriezti)
15 g kukurūzas ciete
40 g sasmalcināti pistācijas rieksti
Pagatavošana
Vispirms sagatavo ķiršus: savāra ar saldinātāju un kukurūzas cieti. Noleik malā atdzist.
1. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2. Olu baltumu sakuļ putās. Tad pamazām pievieno pūdercukuru un saputo stingrā biezā masā. Puto ~ 8 minūtes. Iemaisa 2 ēdamkarotes sasmalcinātas pistācijas un ar lāpstiņu/karoti uzmanīgi iecilā olu baltumā.
3. Olbaltumu smērē uz cepamās pannas,  kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzini to.
4. Liec cepeškrāsnī sākumā  uz 12 minūtēm, pēc tam samazina temperatūru uz 160 grādiem un cep vēl 10 minūtes.
5. Pēc cepšanas bezē plāksnei uzreiz pārklāj pāri dvieli un ļauj  atdziest. pēc tam apgriež otrādāk, ar cepamo papīru uz augšu.
6. Tikmēr pagatavo krēmu: sajauc Ricottu ar saldinātāju.
7. Kad rulete atdzisusi, tai noņem cepamo papīru, pāri smērē krēmu, kārto ķiršus, sarullē.
Dekorē pāc sirds patikas! Es vienkārši pārkaisīju ar pūdercukuru. Bauda ilgi negaidot, jo tas vienkārši ir pārāk grūti (gaidīt)…:)
Uzturvērtība visai porcijai (1065 gr) OB = 57 g, OH = 273,4 g, T = 40,5 g, Kcal = 1635
Uzturvērtība 100 gr
OB = 5,7 g
OH = 27,3 g
T = 4 g
Kcal = 164