Salāti, kas pagatavojami ikvienam.
Sastāvdaļas
3 kartupeļi (380 g vārīti,  jau nomizoti)
300 g  svaigi gurķi
30 g dilles
2 olas
50 g zaļie lociņi
1 neliels  sīpols (80 g)
170 g majonēze Hellman Lighter 3% (68 kcal/100g)
Pagatavošana
1.Izvāra kartupeļus ar visu mizu. Atdzesē, nomizo.
2. Sagriež kartupeļus, gurķus, sīpolus, zaļos lociņus.
3. Visu sajauc bļodā, pievieno sāli, piparus un sajauc ar majonēzi.
Uzturvētība visai porcijai (1120 g) OB = 27,5 g, OH = 96,5 g, T = 19,6 g,  Kcal = 685
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB  = 13,8 g, OH = 48,3 g, T = 9,8 g, Kcal = 343