Ledusskapī atradu saldētas baraviciņas. Un top gardas pusdienas!
Sastāvdaļas
Neliels cukini (279 g)
400 g ķirbis
Paprika (169 g)
1 neliels sīpols ( 100 g)
20 g ķiploks
20 g ingvera sakne (jau nomizota)
400 ml kokosriekstu piens (18%)
50 gr karrija pasta (man šoreiz sarkanā, nopērkama RIMI pie Āzijas produktu stenda)
240 g konservēti turku zirņi (noliets šķidrums)
60  pilngraudu kuskuss
300 g sēnes ( man tās bija saldētas baravikas)
50 g spināti
10 g eļļa
Garšvielas pēc izvēles: karrijs, melnie malti pipari, kurkuma, čilli
Sāls pēc nepieciešamības
Pagatavošana 
1. Atkausē sēnes nospiež lieko šķidrumu un sagriež mazākos gabalos. Sagriež sīpolu, ķiplokus un ingveru. Liek visu pannā, kurā uzkarsēta eļļa(10 g) un nedaudz apcep.
2. Sagriež nelielos gabaliņos cukini, ķirbi, papriku. Pievieno sagrieztos dārzeņus pie sīpola un ķiplokiem.  Cep/sautē  tos gatavus.
3. Pievieno karrija pastu, turku zirņus, kuskusu, pielej kokosriekstu pienu un garšvielas. Sautē ~ 10 minūtes. Pievieno spinātus un sautē vēl ~ 10 minūtes.
4. Beigās pārlaista ar laima sulu (var nedarīt)
Uzturvērtība visai porcijai (2301 g / 2265 g netto ) OB = 61,5 g, OH = 207 g, T = 105,6 g, Kcal = 1897
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 15,4 g, OH = 51,7 g, T = 26,4 g, Kcal = 474
Uzturvērtība 100 g
OB =2,7 g
OH = 9,1 g
T = 4,7 g
Kcal = 84