Sen nebiju  gatavojusi vistas fileju pildīto. Un jāsaka, velti: jo nereāli  garda  ir šādi pagatavota vistas fileja.
Sastāvdaļas ( 2 porcijas)
2 nelielas vistas filejas (400 g)
80 g krēmsiers “Baltais” (vai Philadelphia light, vai krēmsiers”Latgale” ar piedevām)
40 g + 30 g siers 10% (vai cits liess siers līdz 18%)
30 gr spināti
~ 10 g ķiploki
Sāls, pipari
Sinepes
Adžika
Pagatavošana
1.Vistas filejas ierīvē ar sinepēm, adžiku, sāli pipariem. Iegriež tās pa vidu – veidojot kabatiņu.
2. Spinātus sagriež smalkāk, 10% sieru (40 g) sarīvē) un visu sajauc ar krēmsieru. Pievieno ķiplokus, garšvielas.
3. Pildījumu sadala divās daļās un pilda filejas. Filejas maliņas sasprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem.
4. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
5. Vistas filejas liek nedaudz ar eļļu iesmērētā un sakarsētā pannā un  ātri apcep no abām pusēm.
6. Tālāk vistas filejas liek uzkarsētajā cepeškrāsnī: traukā, kurā nedaudz ieliets ūdens un cep ~ 25 minūtes. Ik pa laikam aplaistot ar šķidruma no trauka, kurā atrodas vistas filejas.
7. Pašās beigās uzkaisa un katras filejas pa 15 g sarīvēta 10% siera  un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz ~ 5 minūtēm, līdz siers izkūst.
Uzturvērtība visai porcijai (560 g) OB = 126 g, OH = 3,8 g, T = 30 g, Kcal = 760
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 63 g, OH = 1,9 g, T = 15 g, Kcal = 380 g