Biezpiena cepumi ar kokosriekstu pienu
Bieži vien pat neko īsti neplānojot man sanāk ļoti gardi ēdieni: nu, tā – no tā, kas paliek pāri. Ledusskapī šoreiz bija palicis biezpiens, iesākta kokosriekstu piena paciņa un saliekot tos kopā sanāca patiešām brīnišķīgs gardums!
Sastāvdaļas ( 17 gab x 30 gr)
1 ola
160 g vājpiena biezpiens
150 g kokosriekstu piens(18%)
150 g kukurūzas milti
1 tējk. cepamais pulveris
saldinātājs
Vaniļa
Pagatavošana
1. Sablendē olu ar biezpienu un kokosriekstu pienu, pievieno saldinātāju, vaniļu, miltus-sajauc mīklu.
2. Ar rokām saveļ apaļas bumbiņas (30 g), liek uz plāts: ar dakšiņu iespiež krustenisku zīmējumu.
3. Pa virsu uzbēru nedaudz brūno cukuru.
4. Liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep ~ 25 -30 minūtes. Skatieties pēc savas plīts.
Uzturvērtība visai porcijai ( 515 g) OB = 52, g, OH = 112 g, T = 35,3 g, Kcal = 1060
Uzturvērtība 100 g
OB = 12,7 g
OH = 28,2 g
T = 9,3 g
Kcal = 270
Atbildēt