Nu, laiks arī manai  “harčo” zupiņai. Protams, manā “stilā un gaumē” ar nelielām atkāpēm no oriģināla. Bet tas nenozīmē, ka mazāk garda!  Izmantoju šoreiz tītara fileju, kura ar savām šķiedrām diezgan labi atgādina liellopa gaļu.
Sastāvdaļas
 2 litri ūdens
800 gr tītara fileja (var izmantot arī atkaulotus vistas šķiņķīšus 550g, vai  arī, protams, teļa gaļu 600 gr)
100  g rīsi ( es izmantoju jasmin rīsus, bet var arī  jebkurus citus)
3 lieli sīpoli (269 g)
1  paprika (150 g)
1  liels burkāns ( 150 g)
20 g ķiploki
400 g smalcināti tomāti savā sulā
40 g adžika “Pūres”
20 g extra virgin eļļa
Sāls, pipari
1/2 tējk. hmeli-suneli
Timiāns, lauru lapas, paprikas pulveris
Kinza (zaļumi)
Pagatavošana
1. Liek  uz plīts katlu ar ūdeni, kurā pievieno visas garšvielas.
2. Sagriež gaļu mazos gabaliņos un liek sakarsētā, ar eļļu (10 g) minimāli iesmērētā pannā, strauji apcep un liek katlā vārīt. Pievieno rīsus.
3. Sagriež sīpolu, ķiplokus, papriku un sarīvē burkānu.
4. Kad gaļa apcepta to liek katlā, ūdenī, bet pannā liek un strauji apcep arī visus dārzeņus.
5. Apceptos dārzeņus pievieno gaļai. Pievieno arī sasmalcinātus tomātus. Vāra gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai (3937 g) OB = 210 g, OH = 141,4 g, T = 33,4 g, Kcal = 1695
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB =70, 1 g, OH = 47 g, T = 11,3 g, Kcal = 565
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 52,5 g, OH = 35,4 g, T = 8,4 g, Kcal = 424
Uzturvērtība 100 g
OB =7,2 g
OH = 4,7 g
T = 1,1 g
Kcal = 57