Ir grūti apstāties pēc viena gabaliņa. Sulīgs, maigs un gards! Un ar ogu ķīseli, vienkārši lieliski!
Sastāvdaļas (forma 18 cm)
5 olas
300 gr vājpiena biezpiens (graudainais, ne paciņu)
300 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
250 g svaigais siers Ricotta Lago Maggiori (6% , pērku Maximās)
(p.s. bet var eksperimentēt un miksēt dažādus biezpienus, krēmsierus, Ricottas – kopsummā, lai sanāk 850 grami)
300 g persiki (vai citi augļi, ogas,  var būt arī konservēti)
40 gr  pilngraudu manna ( bet var izmantot arī “parasto”)
Saldinātājs pēc izvēles (es izmantoju šo:https://www.trufit.eu/lv/esn-flavor-drops)
Vanilīns
Pagatavošana
1.  5 olām atdala olu baltumus.
2. Svaigo sieru “Ricotta”, vājpiena biezpienu un kulinārijas biezpienu “Baltais” sablendē ar olas dzeltenumiem, saldinātāju, vaniļu.
3. Persikus sagriež mazos gabaliņos.
4. Sablendētajai biezpiena masai pievieno mannu, iemaisa sagrieztos augļus.
5. Saputo stingrās putās olu baltumu un ar karoti uzmanīgi  iemaisa mīklā.
6. Mīklu liek formā un liek cepeškrāsnī ~175 grādos cepties ~45 -50 minūtes (jāskatās pēc plīts).
7. Kad sacepums jau gandrīz, gandrīz gatavs, izslēdz krāsni un ļauj pilnībā atdzist, neatverot durtiņas.(neapdedziniet augšu)

Sacepuma uzturvērtība kā vienmēr lieliska!
Uzturvērtība visai (1465 g) porcijai: OB = 153 g, OH = 80 g, T = 50 g, Kcal = 1432
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 51g, OH = 26,7 g, T = 16,7g, Kcal = 477
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 38,3 g, OH = 20 g, T = 12,5 g, Kcal = 358
OB = 12 g
OH = 8,5 g
T = 0,1 g
Kcal = 112