Vai arī jums garšo karijs? Man ļooti! Vēl viens vienkārši pagatavojams un gards ēdiens jūsu uzmanībai.
Sastāvdaļas
1 vistas fileja (250 g) 

1 bundža konservēti turku zirņi (400ml/225 g netto svars, vai jebkuri graudaugi 50 g, sausā veidā)
1 paprika (170 g)
1 liels sīpols (100 g)
15 g ķiploks
1 selerija vai kālis  (150g)
100 g tomāti
60 g spināti
400 g saldēto zirnīšu-burkānu maisījums
35 g karrija pasta (es izmantoju dzelteno AROY-D). Bet, ja nepatīk asi ēdieni, ar šo uzmanīgi. Var nelikt, bet pievienot sev tīkamas garšvielas. 
200 ml kokosriekstu piens (17-19%)
Sāls, pipari, adzīka, sinepes.
~ 5 g eļļa
Pagatavošana
1. Vistas fileju iemarinē  adžikā un sinepēs. Es to daru iepriekšējā vakarā, bet var arī  kādu 1 h pirms gatavošanas.
2. Sagriež fileju mazos gabaliņos un liek pannā. Nedaudz apcep un pievieno sagrieztu gabaliņos kāli, saldētos dārzeņus,  sīpolu un ķiplokus.
3. Kamēr fileja cepas, sagriež papriku, tomātus, nolej lieko šķidrumu no turku zirņiem.
4. Nedaudz vēlāk pievieno papriku,  turku zirņus, visas garšvielas un  sāli pēc nepieciešamības.
5. Nedaudz visu sautē, tad pievieno karriju, kokosriekstu pienu un spinātus.  Sautē gatavu.
Uzturvērtība visai porcijai  ( 1700 g) OB = 97,4 g, OH = 106,1 g, T = 51,1 g, Kcal = 1224
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 32,5 g, OH = 35,4 g, T = 17 g, Kcal = 408