Mazliet atšķirīgas no manām līdz šim ceptajām maizītēm. Bet šīs maizītes sanāk patiešām ļoti  mīkstas un pufīgas. Tajās nav ne glutēns, ne cukurs.
Sastāvdaļas (10 mazas maizītes) 
150 g zemesriekstu milti (vai mandeļu milti, es izmantoju zemesriekstu)
30 g psilliums (ceļteka)
1/2 tējk. sāls, provansas garšaugi, koriandrs (vai garšvielas pēc savas izvēles)
2 tējk. cepamais pulveris
1 tējk. etiķis
1 glāze  karsts ūdens (~ 200 g)
3 olu baltumi (~105-110 g)
Pagatavošana
1. Sajauc visas sausās sastāvdaļas: miltus, psilliumu, garšvielas, cepamo pulveri.
2. Sausajām sastāvdaļām pievieno karstu ūdeni, kurā iejaukts etiķis, olu baltumus un sajauc mīklu, veido apaļas bumbiņas (man sanāca 10 gab pa 50 g)  un liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep ~ 40-45 minūtes (jāskatās pēc savas plīts-maizītēm jābūt smuki brūnām).
Uzturvērtība visai porcijai (500 g) OB = 53 g, OH = 44,2 g, T = 79,7 g, Kcal = 1076
Uzturvērtība 1 maizītei OB = 5,3 g, OH = 4,42 g, T = 8 g, Kcal= 107,6