Viegla, un ļoti garda vistas gaļas zupiņa. Garšai izmantoju marinēti/kūpinātus vistas girosus.
Sastāvdaļas

2,5 litri ūdens
1 neliels ziedkāposts (497 g)
1 neliels brokolis ( 272 g)
1 neliela paprika (167 g)
1 kālis ( 320 g)
1/2 no  neliela selerijas sakne ( 211 g)
2 burkāni (201 g)
1 sīpols (116 g)
1 tomāts (200 gr)
5-6 ķiploka daiviņas (30 g)
10 g olīveļļa
400 g kūpināti vistas girosi (vistas gaļa bez ādas)
Sāls, pipari, smaržīgie pipari, lauru lapas, un citas garšvielas pēc izvēles.
Pagatavošana
1. Katlā lej ūdeni, kuram pievieno sāli, piparus, lauru lapas, garšvielas. Ūdeni uzvāra.
2. Sagriež mazos kubiciņos kāli,  burkānus un seleriju sarīvē  – un liek katlā pirmos.
3. Sagriež papriku, sadala rozetēs ziedkāpostu, brokoli.
4. Sagriež sīpolu un ķiploku un apcep 10 gr eļļas.
5. Katlā pievieno pārējos dārzeņus un apceptos sīpolus ar ķiplokiem.
6. Sagriež kūpināto vistas gaļu un pievieno pie dārzeņiem. Vāra gatavu.
Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai ( 4874 g brutto / 3750 netto) OB = 111 g, OH = 136,3 g, T = 50,6 g Kcal = 1460
Uzturvērtība 100 gr
OB = 2,9 g
OH = 3,6 g
T = 1,3 g
Kcal = 39