Pavisam vienkāršs un ļoti gards deserts, kas iepriecinās  ne tikai svētku reizē.
Sastāvdaļas ( 2 porcijas) 
300 g kulinārijas biezpiens “Baltais
200 g dabīgais jogurts Actifeel Greek style (mans jaunais favorīts starp dabīgajiem jogurtiem. Bet var izmantot, protams, jebkuru citu jogurtu)
1 gatavs mango (250 g jau nomizots, bez kauliņa)
100 g zemenes
Saldinātājs pēc izvēles
Vanilīns
35 g auzu pārslas
15 g medus
Pagatavošana
1. Mango nomizo, sagriež gabaliņos, savāra un sablendē-atdzesē.
2. Kulinārijas biezpienam pievieno jogurtu, saldinātāju un saputo.
3. Auzu pārslas apcep ar medu. Atdzesē.
4. Kārto traukā desertu: krēma kārtu, mango, griljāžu, sagrieztas zemenes. Visu atkārto. Es vēl uzbēru pistācijas.
Uzturvērtība visai porcijai ( 900 g) OB = 62,3 g, OH = 82,6 g, T = 4,7 g, Kcal = 684
Uzturvērtība vienai porcijai OB = 31,2 g, OH = 41,3 g, T = 2,4 g, Kcal = 342