Man bija  kārtējā reize jaunam izaicinājumam. Jauna garša un šī ir arī  mana visvissmagākā gatavotā  tortīte. 6 kg!  Bet tas nenozīmē, ka mazāk garda!
Sastāvdaļas ( 26 cm diametrs)
Biskvītiem 
( 2 gab/2=4)
Sausās sastāvdaļas
600 g milti ( 150 g rīsu milti+60 g kukurūzas+380 g pilngraudu kviešu milti)
45 g kakao
20 g cepamais pulveris
10 g soda
Sāls šķipsna
“Slapjās”sastāvdaļas
8 olas ( 460 g)
400 g krēmsiers Philadelphia light
150 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
45 g extra virgin olīveļļa
300 g kefīrs (2%)
530 g ūdens
100 g eritritols (labāk samaltu pūdercukurā)
270 g šokolāde bez cukura
Krēmam tortes pildījumā
400 g kremsiers Philadelphia light
400 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
1000 g svaigais siers “Ricotta Lago Maggiore”(6%)
Saldinātājs
Ķiršu džemam
700 g ķirši (saldēti)
90 g ūdens
30 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
Vārītajam krēmam
400 g piens
2 olu dzeltenumi
30 g kukurūzas ciete
Saldinātājs
Kļavu lapu sīrupā (12 g) apcepti sasmalcināti valrieksti (50 g)
Biskvītu piesūcināšanai
220 g piens
1 tējk.šķīstošā kafija (7 g)
Saldinātājs
Baltās šokolādes krēmam tortes sāniem, virsmai un dekora rozītēm
400 g Philadelphia light
250 svaigais siers Ricotta (6%)
250 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
100 g baltā šokolāde
Vaniļa
Saldinātājs pēc nepieciešamības
(es vēl krēmam pievienoju upeņu džemu krāsai, bet tas nav obligāti)
Dekorēšana: pēc pašu vēlmes: man ogas un šokolādes dekoriņi jubilāram.
Pagatavošana
Cep biskvītus (produktiem jābūt istabas temperatūrā) 
1. Olām atdala olu baltumus.
2. Olu dzeltenumiem pievieno: olīveļļu, krēmsieru, kefīru, kulinārijas biezpienu, saldinātāju eritritoliu ūdeni  un saputo. Pievieno  izkausētu šokolādi.
3. Sajauc  un piesijā klāt sausās sastāvdaļas. Izmaisa. Sakuļ olu baltumus un pamazām pievieno masai.
4. Mīklu lej formās (man bija 2 silikona veidnes 28 cm diametrā)  un liek cepeškrāsnī ~ 175 grādos un cep gatavus. Gatavību pārbauda ar kociņu – iedurot mīklā un to izņemot tam jābūt sausam.
5. Biskvītus atdzesē, ietin pārtika plēvē un liek ledusskapī.
6. Gatavo krēmu tortes pildījumam: vienkārši rūpīgi sajauc (neblendē!) visas sastāvdaļas.
7. Gatavo ķiršu džemu: liek katliņā visas sastāvdaļas, maisot karsē, līdz masa “uzmet burbuli” un sabiezē. Liek malā atdzist
8. Gatavo vārīto krēmu: liek katliņā visas krēma sastāvdaļas, maisot karsē, līdz masa “uzmet burbuli un sabiezē”. Liek malā atdzist.
9. Biskvītu piesūcināšanai: uzvāra ūdeni, pievieno šķīstošo kafiju un saldinātāju. Liek malā atdzist.
10. Gatavo krēmu tortes sānu malu apsmērēšanai (produktiem jābūt istabas temperatūrā) : sajauc krēmsieru Philadephia ar svaigo sieru Ricottu un kulinārijas biezpienu “Baltais”. Pievieno izkausētu balto šokolādi, vaniļu un pēc nepieciešamības saldinātāju.
Liek kopā torti
11. Uz pamatnes liek pirmo biskvītu: piesūcina kārtīgi to ar saldo piena kafiju, pa vidu aplītī  liek 1/2 no ķiršu džema,  bet apkārt liek balto krēmu. Tālāk  tortes biskvītam apkārt apliek apkārt acetāta plāksni un metāla konditorejas riņķi.
12. Liek virsū otru biskvītu, piesūcina ar kafiju, pa vidu aplītī  liek visu vārīto krēmu, uzkaisa pa virsu karamelizētus valriekstus,  bet apkārt balto krēmu.
13. Liek virsū trešo biskvītu, piesūcina ar kafiju, pa vidu liek atlikušo džemu, apkārt balto krēmu.
14.Liek virsū ceturto biskvītu, piesūcina ar kafiju, uzklāj atlikušo krēmu. Uzliek pārtikas plēvi un uz nakti liek ledusskapī, lai sasūcas biskvīti. (bet var arī uzreiz gatavot to līdz “galam”. Es dekora darbus veicu no rīta)
15. No rīta: apsmērē sānus  un virsmu ar sagatavoto baltās šokolādes krēmu, dekorē pēc savas patikas.
Uzturvērtība visai tortei  (6347 g) OB  = 456,3, OH = 772 g, T = 463,3 g, Kcal = 9172
Uzturvērtība 100 g
OB = 7,5 g
OH = 12,7 g
T = 7,6 g
Kcal = 150