Mazliet neparasta,  bet ļoti garda tortīte ar vārīto krēmu un šokolādes glazūru sev mīļajai vārda dienā.
Sastāvdaļas  (diametrs 14 cm)
Mīklai
225 g ūdens
45 g jebkura taukviela (es izmantoju  sviestu)
1,5 g sāls
90 g rīsu milti
3 g ksanatāna sveķi (bez šiem šajā receptē nekādi un aizvietot tos ne ar ko nevar. Ja to nav, tad izmantojiet citas eklēru receptes, kas atrodamas manā blogā)
4 lielas olas
Pildījums, krēms
500 ml piens (2%)
70 gr kukurūzas ciete
2 olas
Saldinātājs, vaniļa,  1 ēd.k citronu sula
100 g baltā šokolāde
250 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
Glazūra
60 g šokolāde bez cukura RED
70 g piens (2%)
Pagatavošana
Biskvītu gatavošana 
1. Katliņā lej 225 g ūdeni,  pievieno izkausētu sviestu un  sāli.
2. 90 g rīsu miltu pievieno 3 g ksantāna sveķus  un sajauc.
3. Ūdenim pievieno sausās sastāvdaļas, izmaisa un  liek uz plīts: maisot to karsē, līdz masa kļūst viendabīga, spīdīga un ir iztvaikojis liekais ūdens.
4. Katliņu noņem un pa vienai pievieno olas. Mīklai jābūt pēc konsistences tādai, ka paceļot karoti tā lēnītēm stiepjas uz leju, bet netek.
5. Mīklu liek atsevišķā traukā un atdzesē.
6. Liek līdz 180 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī  un cep ~ 45 minūtes. Skatieties pēc savas krāsns – tiem jākļūst maigi brūnganiem.
Gatavo krēmu
7. Pienā iemaisa olas, saldinātāju, vaniļu, citronu sulu, kukurūzas cieti.
8. Nepārstājot maisīt, pienu karsē, līdz masa sāk sabiezēt. Noliek malā atdzist – ik pa laikam apmaisa.
9. Kad krēms ir atdzisis, kļuvis biezs, tajā iemaisa/iekuļ kulinārijas biezpienu “Baltais”un karsta ūdens peldē izšķīdinātu balto šokolādi. Atdzesē.
Gatavo torti
Gatavojot torti izmantoju metāla konditorejas riņķi un acetāta plāksni.
10. Uz pamatnes, uz kuras veidos torti liek pirmo biskvītu, apliek apkārt acetāta plāksni un sastiprina maliņas ar saspraudēm. Apkārt liek metāla riņķi un savelk pielāgojot biskvīta izmēram.
11. Uz biskvīta liek atdzisušo pusi no atdzisušā krēma.
12. Virsū liek otru biskvītu un pār klāj otru daļu krēma. Torti liek ledusskapī stabilizēšanai.
Var vienkārši pārkaisīt ar kokosriekstu skaidiņām, bet var pārliet ar bezcukura šokolāde un piena glazūru, kas lieliski sader kopā ar maigo vārītā piena krēmu.
Uzturvērtība visai porcijai ( ~1340 g) OB = 104 g, OH = 228 g, T = 139 g, Kcal = 2535
Uzturvērtība 100 g
OB = 7,8 g
OH = 17 g
T = 10,3 g
Kcal = 190