Lai top atkal gardas kotletītes. Ir tik  ērti, tās pēc tam izmantot tās gan ar salātiem un graudaugiem, gan wrapos,  ietinot tās tortiljā ar svaigiem dārzeņu salātiem.
Sastāvdaļas ( 10 gab)
400 g maltā cāļa gaļa
1 brokolis  (412 g)
2 olas
190 g liess siers  ( es izmantoju Tējas sieru,m 10%, var būt cits liess siers)
1 neliels sīpols (74 g )
20 g ķiploki
Pagatavošana
1. Samaļ/sasmalcina virtuves kombainā brokoli.
2. Maltajai gaļai pievieno sasmalcinātos brokoļus,  smalki sagrieztu sīpolu, izspiestus ķiplokus, garšvielas, olas un sajauc kotlešu masu.
3. Uzkarsē pannu, kuru nedaudz iesmērē ar eļļu – veido  kotletes un liek cepties vidēji zemā temparatūrā no abām pusēm. Vai arī cep cepeškrāsnī.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1190 g brutto/ 960 g netto) OB = 75,8 g, OH = 44,2 g, T = 60,5 g, Kcal = 1023
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 25,3 g, OH = 14,7 g, T = 20,2 g, Kcal = 341
Uzturvērtība 100 g
OB =15,5 g
OH = 3,3 g
T = 6,1 g
Kcal = 132,3