Gailenes pilni meži!  Laiks atkal kādai vienkāršai un gardai receptei arī ar tām.
Sastāvdaļas (4 porcijas)
600 g gailenes  (vai šampinjoni, vai jebkuras citas sēnes)
100 g pērļu grūbas (vai jebkuri citi graudaugi, pākšaugi, kas garšo)
400 g saldētu dārzeņu maisījums  “Mexico”
100 g tomāti cherry
50 g spināti
1 sīpols (100 g)
20 g ķiploki
250 ml kokosriekstu piens (18 %)
2 dārzeņu buljona kubiciņi
100 ml sausais baltvīns (var nelikt, protams, būs vēl mazāk kcal)
70 g zaļumi (lociņi, pētersīļi, dilles)
Garšaugu sāls
Ūdens pēc vajadzības
Pagatavošana
1. Sagriež nomazgātas, notīrītas sēnes,  sīpolus, ķiplokus un liek nedaudz ar eļļu iesmērētā eļlā pannā. Cep/ sautē ~ 15 min.
2. Pievieno karstu dārzeņu buljonu (buljona kubiciņus izšķīdina 500 g ūdens), aukstā ūdenī noskalotas grūbas un  saldētos dārzeņus. Sautē vēl ~ 10-12 min. Pēc vajadzības pievieno ūdeni.
3. Pievieno vīnu, garšvielas, tomātus, kokosriekstu pienu. Visu samaisa un ļauj sautēties uz lēnas uguns vēl ~ 10-15 min.
4. Pašās beigās pievieno spinātus un zaļumus.
Ūdeni pievieno pēc  vajadzības un savām vēlmēm: atkarībā, no tā, cik biezu/šķidru ēdienu vēlaties gala rezultātā.
Uzturvērtība visai porcijai (1780 g) OB = 40,2 g OH = 133 g, T = 54,4 g, Kcal = 1293
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 20,1 g, OH = 66,5 g, T = 27,2 g, Kcal = 647
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 13,4 g, OH = 44,3 g, T = 18,1 g, Kcal = 431
Uzturvērtība 1/4 no porcijas  OB = 10,05 g, OH = 33,3 g, T = 13,6 g, Kcal = 323