Pankūka ar biezpienu un ogām
Pankūkas man garšo ne tikai brīvdienās, bet brīvdienās tām ir tāda – īpaša garša!
Sastāvdaļas
1 olas
40 g milti vai auzu pārslas (es šoreiz izmantoju kukurūzas miltus)
100 g dabīgais jogurts Actefeel Greek style (vai piens/kefīrs)
1/2 tējk.cepamais pulveris
Sāls šķipsniņa, saldinātājs
Pildījums
100 g vājpiena biezpiens “Baltais) (vai jebkurš cits, bet kcal, tad būs nedaudz vairāk)
100 ogas (man avenes)
Saldinātājs
Pagatavošana
1. Sablendē mīklas sastāvdaļas. Mīklu lej uz pannas un cep ļooti zemā temperatūrā un no abām pusēm gatavu.
2. Sajauc biezpienu ar ogām un saldinātāju, liek pankūkai pa vidu, pārloka un bauda!
Uzturvērtība visai porcijai ( 395 g) OB = 32,8g, OH = 47,3 g, T = 7,4 g, Kcal = 405
Atbildēt