Viegli, bet tajā pasā laikā ļoti sātīgi siltie salāti.
Sastāvdaļas (2 vai 3 porcijām)
1 vidējs baklažāns ( 367 g)
1 paprika (179 g)
1 neliels kabacis/cukini ( 426 g)
1 sarkanais sīpols (104 g)
1 liels tomāts( 264 g)
20 g ķiploki
½ tējk.asā paprika
1 tējk. garšviela tikka massala (Santa Maria)
10  g extra virgin eļļa
Sāls (es izmantoju garšaugu sāli)
15 g aveņu etiķis (vai cits līdzīgs)
3-4 ēd.k (20 g) sojas mērce (garšojiet, lai nav par sāļu)
1 tējk. medus (5 g)
20 g valrieksti
20 g zaļumi (kinza, baziliks, dilles)
Garšvielas variet likt, protams, pēc savas patikas
Pagatavošana
1. Baklažānu un kabaci/cukini sagriež gabaliņos un  liek bļodā. Pievieno  papriku, tikka masala sāli ( vai jebkuras garšvielas pēc savas izvēles), 10 g eļlu (es izmantoju izsmidzināmo eļu – tā vienmērīgi apsmidzinot visus dārzeņus bļodā) un visu sajauc. Liek dārzeņus cepamajā pannā uz cepamā papīra/silikons vai teflona paklājiņa un liek cepties  līdz 160 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī 25 minūtes. Noliek malā – atdzist.
2. Sagriež sarkano sīpolu, papriku, tomātu. Liek traukā un pievieno izspiestu ķiploku, sagrieztus zaļumus.
2. Atsevišķā trauciņā sajauc: sojas mērci, aveņu etiķi, medu. Visu sajauc un pievieno svaigajiem dārzeņiem.
4. Kad ceptie dārzeņi atdzisuši, tos pievieno svaigajiem dārzeņiem.  Visu sajauc un pasniedz.
Uzturvērtība visai porcijai (1430 g brutto/1230 netto)   OB = 18,4 g, OH = 84,5 g, T = 25 g, Kcal = 615
Uzturvērtība 1/2 porcijai OB = 9,2 g, OH = 42,3 g, T = 12,5 g, Kcal = 308
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 6,1 g, OH = 6,1 g, T = 8,33 g, Kcal = 205
Uzturvērtība 100 gr
OB = 1,4 g
OH = 6,8 g
T = 2 g
Kcal = 50