Biju jau agrāk gatavojusi gardos baklažānu-kabaču siltos dārzeņu salātus. Tagad tos papildinu ar Fetas sieru (vai Grieķu salātu sieru). Tas viss kopā –  ir vienkārši lieliski!
Sastāvdaļas ( 2 vai 3 porcijām)
1 vidējs baklažāns (367g)
1 paprika (179 g)
1 mazs kabacis/cukini (426g)
1 sarkanais sīpols (104 g)
1 liels tomāts( 264 g)
20 g ķiploki
½ tējk.asā paprika
1 tējk. garšviela tikka massala
10  g extra virgin eļļa
Sāls (es izmantoju garšaugu sāli)
15 g aveņu etiķis (vai cits līdzīgs)
3-4 ēd.k  sojas mērce (garšojiet, lai nav par sāļu)
1 tējk. medus (5 g)
20 g valrieksti
20 g zaļumi (kinza, baziliks, dilles)
Garšvielas variet likt pēc savas patikas.
200 g siers siers “Fetika” (RIMI)
Pagatavošana
1. Baklažānu un kabaci/cukini sagriež gabaliņos un  liek bļodā. Pievieno  papriku, tikka masala sāli ( vai garšvielas pēc izvēles), 10 g eļlu (es izmantoju izsmidzināmo eļu – tā vienmērīgi apsmidzinot dārzeņus bļodā) un visu sajauc. Liek uz pannas un līdz 160 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 25 minūtēm. Noliek malā – atdzist.
2. Sagriež sarkano sīpolu, papriku, tomātu. Liek traukā un pievieno izspiestu ķiploku, sagrieztus zaļumus.
2. Atsevišķā trauciņā sajauc: sojas mērci aveņu etiķi, medu. Visu sajauc un pievieno svaigajiem dārzeņiem.
4. Kad ceptie dārzeņi atdzisuši, tos pievieno svaigajiem dārzeņiem.  Visu sajauc un pasniedz.

1/2 porcijas pa virsu pievieno 100 g sieru “Fetika”.
1/3 porcijas pa virsu  pievieno 70 g sieru “Fetika”.

Uzturvērtība visai porcijai (1430 g)   OB = 44,4 g, OH = 90 g, T = 59 g, Kcal = 1057
Uzturvērtība 1/2 porcijai  ar sieru OB = 22,2 g, OH = 45 g, T = 29 g, Kcal = 529
Uzturvērtība 1/3 no porcijas  ar sieru OB = 14,8 g, OH = 30 g, T= 19,7 g, Kcal = 352