Tiramisu… kuram gan negaršo Tiramisu? :)  Ar gardu vārīto krēmu un zemenēm!
Sastāvdaļas 
200 g cepumi “Dāmu pirkstiņi”
~ 150 g stipra, salda kafija
~ 250 g svaigas zemenes
Krēmam
1 ola 
500 g piens (2%)
60 g kukurūzas ciete
Saldinātājs, vanilīns
250 g svaigais siers “Ricotta”(6%)
Pagatavošana
Gatavo krēmu
1. Katliņā lej 500 g pienu, pievieno olu, saldinātāju, vaniļu, kukurūzas cieti un maisot karsē, līdz masa sabiezē. Noņem un kārtīgi  atdzesē (es uz nakti  to atstāju ledusskapī)
2. Kad krēms atdzisis, pievieno svaigo sieru “Ricotta’ un ar putotāju (slotiņu) uz maziem/lēniem apgriezieniem saputo, lai izveidojas viendabīgs krēms.
Gatavo kūciņas ( bet var to visu likt vienā traukā) 
3. Uz pamatnes liek nedaudz krēmu (pa 3 punktiņiem uz kuriem liek, nedaudz piespiežot  3 cepumus (lai neslīd prom). Pirmo kārtu  nemērcēju kafijā, jo krēms un ogas pietiekoši samitrinās tos.  Veido tādas 4 “kaudzītes” pa 3 cepumiem.
4. Pārklāj krēmu (es to iepildīju konditorejas maisā un izspiedu no tā  4 “bumbiņas” noklājot visu cepuma virsmu). Krēmam pa virsu nedaudz iespiežot krēmā liek zemenes.
5. Turpmākos cepumus iemērc saldajā kafijā un liek uz zemenēm (šķērsām).
6. Pa virsu uzklāj/izspiež krēmu. Apkaisa ar kakao, dekorē ar zemenēm.

! Kūciņas ieteicams izlietot tajā pašā dienā.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1200 g) OB = 59 g, OH = 242,7 g, T = 38,1 g, Kcal = 1559
Uzturvērtība 1 kūciņai OB = 14,8 g, OH = 60,8 g, T = 9,5 g, Kcal = 390
Uzturvērtība 100 g
OB = 4,9 g
OH = 20,2 g
T = 3,1 g
Kcal = 130