Gatavojoties braucienam ar telti, top ēdamais, ko var ērti paņemt līdzi. Vistas filejas kotletes ar ķirbi un kuskusu. Tās ir ērti paņemamas līdzi un vismaz vienu dienu var lieliski izturēt bez ledusskapja.Vai ielikt ledussomā.  Un garša tām ir  lieliska!!!
Sastāvdaļas
3 olas (man šoreiz ļoti mazas)
4 vistas filejas ( 850 g)
700 g ķirbis
120 g sīpols
35 g ķiploks
100 g kuskuss
200 g ūdens
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Sezama sēkliņas pārkaisīšanai
Pagatavošana
1.Samaļ / sablendē visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas. Kuskusu aplej ar vārošu ūdeni. Ļauj uzbriest un pievieno kotlešu masai.
2. Veido  apaļas kotletes (es izmantoju kūku metāla riņķi 10 cm diametrā (skat. foto) lai visām kotletēm būtu skaista, vienāda forma – liekot gredzenā  pa 2 lielām karotēm masas un cieši ieblietējot), liek uz cepamā papīra vai silikona paklājiņa un liek cepeškrāsnī 180 grādos un cep gatavas (zeltainas)~ 50-60 min.
Uzturvērtība visai porcijai ( 2170 g brutto / 1380 g netto ) OB = 253,1 g, OH = 170 g, T = 46,3 g, Kcal = 1995
Uzturvērtība 100 g
OB  = 18,3 g
OH = 3,3 g
T = 12,3 g
Kcal = 145