Sastāvdaļas (6 gab)
3 mazas olas
190 g k/k lasis (es izmantoju lielveikalos nopērkamu a/k laša asaku vaakuma iepakojumā, atdalot to no asakas)
150 g vājpiena biezpiens
100 g vājpiena kefīrs
130 g milti (es izmantoju kviešu  pilngraudu miltus)
40 g zaļumi (lociņi un dfilles)
Sāls, pipari garšvielas pēc izvēles
1/2 tējkarote soda
Pagatavošana
1. Olas sablendē ar biezpienu un  kefīru. Pievieno sodu un vēleiz sajauc.
2. Masai pievieno sagrieztus zaļumus, sasmalcinātu  lasi, miltus – visu sajauc.
4. Liek mīklu (2 lielas karotes)  uzkarsētā vafeļu pannā un cep gatavas. Vai cep parastajā pannā zem vāka, ļoooti zemā temparatūrā.
Uzturvērtība visai porcijai ( 752 g brutto /  555  g netto) OB = 102,4 g, OH = 88 g, T = 41,2  g, Kcal = 1205
Uzturvērtība 100 g
OB = 18,2 g
OH = 15,6 g
T = 7,3 g
Kcal = 215