Vistas fileja sulīgā “kažociņā”
Sulīgi, sātīgi un bezgala gardi.
Sastāvdaļas
3 gab vistas filejas (850 g)
1 ēd.k adžika
Sāls , pipari, ķiploki
Pildījumam
1 neliels sīpols (60 g)
2 vidēji tomāti (250 g)
35 g zaļie lociņi
3 vārītas olas
120 g siers 10%
80 g majonēze Hellmans Lighter 3%
Sāls, pipari, garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana
1. Izvāra olas. Atdzesē.
2. Vistas fileju pārgriež škērsām uz pusēm. Nedaudz izklapē.
3. Apsāla, sapiparo, iesmērē ar adžiku,ķiplokiem un citām sev tīkamām garšvielām.
4. Bļodā sarīvē sieru, olas, sagriež smalki sīpolu, tom;atu, zaļumus. Visu sajauc ar sāli, garšvielām un majonēzi.\
5. Karstumizturīgā traukā liek pusi no pārgrieztajām filejām, pāri pusi no sajauktā pildījuma.
6. Uz pildījuma liek atlikušo vistas fileju un pāri atlikušo pildījumu.
Liek līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep ~ 20 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1557 g brutto/ 1500 g netto) OB = 261,1 g, OH = 22 g, T = 63,2 g, Kcal = 1639
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 87 g, OH = 7,3 g, T = 21 g, Kcal = 546,3
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 65,2 g, OH = 5,5 g, T= 31,6 g, Kcal = 410
Uzturvērtība 100 g
OB = 17,4 g
OH = 1,7 g
T = 4,2 g
Kcal = 111
Atbildēt