Tik ļoti sen nebiju gatavojusi siļķi kažokā.  Kartupeļu vietā āboli. Ticiet ir ļooti gardi!
Sastāvdaļas (forma 32 x 25 cm)
(Svars visām sastāvdaļām netto)
500 g  mazsālīta siļķes fileja
3 lieli sīpoli (300 g)
2 saldenskābi āboli (“Antonovka”, 400 g)
5-6  vārītas bietes (870 g)
4-5 vārītas olas (250 g)
5 vārīti burkāni (485 g)
600 g majonēze Hellmans Lighter 3%
Zaļumi
Pagatavošana
1. Siļķes fileju sagriež smalkos gabaliņos.
2. Burkānus, ābolus, bietes un olas sarīvē.
3. Sīpolu sakapā.
Salātus kārto traukā kārtās: majonēzi klāj starp katru kārtu, protams, nepārspīlējot  (izspiedu no pudeles tievā  strūkliņā zīmējot turpu- šurpu tievas līnijas starp katru kārtu).
1. kārta – burkāni
2. kārta – bietes
3. kārtā – siļķi
4. kārtā – sīpolu
5. kārtā – ābolus
6. kārta – bietes
Un noslēdz ar olu kārtu un zaļumiem.
Uzturvērtība visai porcijai ( 3412 g) OB = 145,6 g, OH = 265,2 g, T = 101 g, Kcal = 2555
Uzturvērtība 100 g
OB = 4,2 g
OH = 7,8 g
T = 2,9 g
Kcal = 75