Nedēļa spēdējā diena. Gribas kaut ko garšīgu un sātīgu. Piemēram, karriju.:)
Sastāvdaļas
400 g vistas fileja
290 g selerijas sakne (vai jebkurš cits dārzenis, ja negaršo selerijas sakne)
350 g ķirbis (man riekstu, vai jebkurš cits dārzenis, ja negaršo ķirbis)
1 maza paprika (120 g)
60 g puravs (vai sīpols)
100 g tomāti (man cherry)
30 g spināti (vai citi zaļumi)
250 ml kokosriekstu piens (18%)
30 gr dzeltenā karrija pasta (AROY-D, pērku Gemosā, bet ir arī lielveikalos Āzijas produktu plauktos)
20 g eļļa
~ 100-150 g ūdens
Sezama sēkliņas
Laims
Garšvielas pēc izvēles: karrijs, melnie malti pipari, kurkuma, čilli
Sāls (es pirmo reizi iegādājos Adigejas sāli ar zaļumiem, ļooti iepatikās (https://www.barbora.lv/produkti/adigejas-sals-ar-zalumiem-saldva-130-g)
Pagatavošana 
1. Sagriež vistas fileju, šampinjonus un apcep pannā 10 g eļļas. Liek palielā katlā un noliek pagaidām malā.
2. Sagriež gabaliņos selerijas sakni, ķirbi, papriku, puravu. Liek uzkarsētā pannā (ar 10 g eļļas) seleriju un ķirbi (ja ķirbis ir no mīkstās šķirnes, tad to pannā pievieno vēlāk)  un apcep uz straujas uguns. Pēc laika pievieno papriku, puravu. Visu apcep/izsautē pusgatavu.
3. Dārzeņus pievieno katlā pie vistas filejas un sēnēm. Pievieno tomātus, spinātus, garšvielas un ūdeni. Visu pasautē minūtes 15.
4. Pievieno kokosriekstu pienu, karrija pastu  un garšvielas. Sautē ~ 10 minūtes. Pievieno spinātus un sautē vēl ~ 5-0 minūtes.
5. Beigās pārlaista ar laima sulu un pārkaisa ar sezam sēkliņām .(var nedarīt).
Uzturvērtība visai porcijai (2045 g / 1700 g netto ) OB = 124,5 g, OH = 60,4 g, T = 72,3 g, Kcal = 1388
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 42 g, OH = 20,1 g, T = 24,1 g, Kcal = 463
Uzturvērtība 100 g
OB = 7,3 g
OH = 3,5 g
T = 4,2 g
Kcal = 82