Kad apnīk, līdz nāvei apnīk ierastā vistas fileja….to vajag pagatavot šādi. Un šādi pagatavojot to ēdīs pat vislielākais skeptiķis…:)
Sastāvdaļas ( 3 porcijas)
3 nelielas vistas filejas (600 g)
130 g brokolis
30 g spināti
80 g kazas siers “Turek” (Maximās un RIMI, vai arī var būt cits liess krēmsiers, piemēram “Latgales”ar zaļumiem, vai lasi un citroniem)
40 g siers Dour Blue
40 g majonēze Helmans Lighter 3%
1 tējk. ķiploki (es izmantoju drupinātos)
Sāls, pipari
Sinepes
Adžika
Pagatavošana
1.Vistas filejas ierīvē ar sinepēm, adžiku, sāli pipariem.(vislabāk to darīt iepriekšējā vakarā).  Iegriež tās pa vidu – un uz sāniem:  veidojot kabatiņu.
2. Sasmalcina brokoli, spinātus.
3. Pievieno  krēmsieru, rīvētu sieru Dor blue,  majonēzi, ķiplokus, garšvielas. Visu sajauc.
4. Pildījumu sadala trīs daļās un piepilda filejas.
5. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem.
6. Vistas filejas liek formā un formu pārklāj ar folliju. Liek cepeškrāsnī 190 grādos un cep ~30 minūtes. Pēc tam noņem folliju un cep vēl 10-15 minūtes.
Pasniedzu ar svaugu dārzeņu salātiem
Uzturvērtība visai porcijai (920 g) OB = 164 g, OH = 13,4 g, T = 40 g, Kcal = 1024
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 55 g, OH = 4,5 g, T = 13,3 g, Kcal = 341