001003005Sastāvdaļas:

300gr olu baltumi (var likt arī ~2 olas, 4 olu baltumus),

230 gr ķirbis,

250 gr rudzu pārslas (RIMI),

2 kausiņi (60gr) proteīns),

1 tējkarote cepamais pulveris,

Pagatavošana:
Ķirbi sarīvē. Rudzu pārslām pievieno olu baltumus un minūtes 15-20 patur, lai pārslas nedaudz pamirkst (kļūst mīkstākas), pārslām pievieno sarīvēto ķirbi, cepamo pulveri, proteīnu.Masu kārtīgi sajauc, un lej (masa sanāk pašķidra, bet pārslas cepot zemā temperatūrā piebriedīs) silikona formiņās un liek cepties diezgan zemā temperatūrā ~ 160 grādu. Cep, kamēr smuki apbrūnē. Sanāk ne pārāk saldi.Ja ir vēlme pēc izteiktāka  salduma, tad var , protams, pielikt medu, cukuru. Bet tad arī kcal protams, būs vairāk.

Uzturvērtība 100gr:

OB = 11,5 gr

OH = 19,4 gr

T = 1,1 gr

Kcal = 136