Svētku brīvdienas turpinās ar gardu desertu. Vienkārši un ātri pagatavojams, ja gaidāmi negaidīti ciemiņi.
Sastāvdaļas ( 2  porcijam (vai 4 porcijām))
Attēlā viss vienā porcijā:)
Baltajam krēmam
350 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
100 saldais krējums (35%)
Saldinātājs pēc izvēles
Dzērveņu  “džems”
380  dzērvenes
12o g ūdens
Saldinātājs pēc izvēles
Griljāža
 30 gr auzas
15 g medus
Pagatavošana
1. Katliņā liek ogas ar  ūdeni, saldinātāju un savāra.  Saspaida, vai sablendē.
2. Sacep auzu pārslas ar medu. (es izmantoju bezkcal pūšamo eļļu no www.trufit.eu)
3. Sakuļ baltā krēma sastāvdaļas, pievienojot saldinātāju pēc izvēles.
4. Liek vienā deserta trauciņā/glāzē (ja uz 2 porcijām) : 1/4 g dzērveņu džemu , 1/4 g balto krēmu, 10 gr griljāžu.  Atkārto divās kārtās.
5. To pašu atkārto ar otras porcijas trauciņu.
Uzturvērtība visai porcijai ( 945 g) OB = 51,4 g, OH = 81 g, T = 38,2 g, Kcal = 895
Uzturvērtība 1 porcijai OB = 22,6 g, OH = 44,5 g, T = 9 g, Kcal = 355