003005008Nekad neapnīk gatavot šos sāļos pīrāgus.
Sastāvdaļas
150 g rīsi ( svars sausiem, izmantoju basmati rīsus)
200 g lasis (es izmantoju a/k laša asaku)
4 olas

300 g vājpiena biezpiens
40 g puravs (vai sīpols)
50 g zaļumi
Sāls, garšvielas
Pagatavošana
1. Izvāra rīsus un atdzesē.
2. Laša asaku attīra un attīrīto masu sasmalcina smalkāk.
3. Izvārītajiem rīsiem pievieno olas, lasi, biezpienu, dilles, garšvielas. Masu izliek uz plāts un pieblietē stingri.
4. Liek cepties ~ 1705grādu temperatūrā. Cep, kamēr smuki apbrūnē.
Uzturvērtība visai porcijai (1080 g) OB = 155 g, OH = 105 g, T = 52 g, Kcal = 1550