Krabju gaļas un garneļu salāti ar Ķīnas kāpostu
Veselīgi un ļoti gardi salātiņi. Gribējās izmēģināt Kalē kāpostu kādā receptē. Pamēģināju. Bet tomēr, šeit labāk iederēsies Ķīnas kāposts.
Sastāvdaļas
3 olas
180 g garneles
230 g krabju gaļa
140 g konservēta kukurūza (Bonduell)
1 garais gurķis (211 g)
100 g Ķīnas kāposts
Majonēzei
1 gatavs avokado (105 g)
100g dabīgais jogurts (es izmantoju Valmieras 0% Grieķu)
100 g majonēze Hellmans Lighter 3%
10 g ķiploki
20 g dillles
6 g medus
12 g sinepes
Garšaugu sāls
Pagatavošana
1. Novāra olas un sagatavo garneles.
2. Sarīvē olas, sagriež gurķi, krabju gaļu.
3. Pagatavo “majonēzi” – sablendē visas sastāvdaļas, pievienojot garšvielas un sāli pēc izvēles.
4. Liek bļodā visas sastāvdaļas pievieno “majonēzi ” un visu sajauc.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1375 g) OB = 95,1 g, OH = 91,6 g, T = 58,2 g, Kcal = 1263
Uzturvērtība 100 g
OB = 7 g
OH = 6,6 g
T = 4,2 g
Kcal = 92
Atbildēt