Svētkiem piemērots un  viegli pagatavojams deserts.
Sastāvdaļas ( 4 vai porcijām, vai arī pēc izvēles 2 vai 3)
50 g beze cepumi
Krēmam
350 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
100 g saldais krējums (35%)
Saldinātājs pēc izvēles
Ķiršu  džems
250  ķirši (saldēti)
5o g ūdens
15 g kukurūzas ciete
Saldinātājs pēc izvēles
Mango- marakujas džems
200 g gatavs (vai saldēts) mango
50 g ūdens
75 g marakuja ( 2 augļi)
15 g kukurūzas ciete
Saldinātājs  pēc izvēles
Vai arī:  ir vēl vieglāks variants: nevārīt “zapti”, bet likt klāt svaigas ogas/augļus!
Pagatavošana
1. Katliņā liek ogas (ķiršus)  ar  ūdeni, saldinātāju un savāra. Pievieno kukurūzas cieti, izmaisa un karsē, kamēr masa sabiezē.  Atdzesē.
2. Katliņā liek nomizotu, gabaliņos sagrieztu mango,  pievieno mīkstumu no  2 marakujām, ūdeni,  saldinātāju un savāra. Pievieno kukurūzas cieti, izmaisa un karsē, kamēr masa sabiezē.
3. Sakuļ saldo krējumu, pievieno kulinārijas biezpienu, saldinātāju, vaniļu.
4. Liek vienā deserta trauciņā/glāzē ) apakšā  liek krēmu, tad mango marakujas džemu, tad  bezē cepuminus (sagriež tos), tad ķiršu džemu.
5. To pašu atkārto ar pārējiem porcijas trauciņiem.
Uzturvērtība visai porcijai ( 1100 g) OB = 61,2 g, OH = 147,6 g, T = 37 g, Kcal = 1216,3
Uzturvērtība 1 porcijai OB = 15,3 g, OH = 37 g, T = 9,3 g, Kcal = 304