Pērļu grūbu biezputra ar ķirbi, saulē kaltētiem tomātiem un sieru
Grūbas, ķirbis, saulē kaltēti tomāti un siers! Interesants, sātīgs un gards salikums.
Sastāvdaļas
50 g pērļu grūbas
~350 g ūdens
200 g ķirbis
30 g saulē kaltēti tomāti
30 g siers 10%
Sāls, garšaugu garšviela
Pagatavošana
1. Noskalo aukstā ūdenī pērļu grūbas, sarīvē ķirbi, sagriež smalki kaltētos tomātus un liek katliņā, kurā ielieti 400 g ūdens, sāls šķipsniņa un ik pa laikam apmaisot vāra gatavu.
2. Beigās iemaisa sieru.
Lai labi garšo!
Uzturvērtība visai porcijai ( 810 g) OB = 20,7 g, OH = 65g g, T = 4,5 g, Kcal = 396
Atbildēt