Manas bērnības gardākie salāti. Toreiz tie protams, tika gatavoti ar labi treknu krējumu un bez olām.
Sastāvdaļas
1 burkāns (130 g)
200 g skābs ābols (“Antonovka”)
1/2 galviņa (300 g) jaunais kāposts
1 liels sīpols (90 g)
60 g zaļie lociņi
200 g majonē Hellmans Lighter 3%
20 g mārrutki (Spilva)
Garšaugu sāls, nedaudz pipari
3 olas
Pagatavošana
1. Sarīvē visas sastāvdaļas un sajauc ar majonēzi, pievienojot pēc savas garšas mārrutkus, sāli.

Uzturvērtība visai porcijai bez olām (940 g) OB = 10,4 g, OH = 76,1 g, T = 9 g, Kcal = 430,4
Uzturvērtība 100 g OB = 1,1 g, OH = 8 g, T = 0,9 g, Kcal = 45,7

Uzturvērtība visai porcijai ar 3 olām OB = 31,4 g, OH = 77,3 g, T = 28 g, Kcal = 690
Uzturvērtība 100 g OB = 2,8 g, OH = 6,9 g, t = 2,5 g, Kcal = 62,3