Kad laika nav daudz, bet pusdienlaiks  klāt, glābj “krājumi”, kas nopirkti “nebaltām dienām”. Kārtējais “viens-divi un gatavs”!
Sastāvdaļas
1 klasiskais (vai pilngraudu) lavašs (Prima Food, 120 g)
100 g siers 10% (vai cits liess siers)
1 vārīts burkāns (100 g)
100 g majonēze Hellmans Lighter 3%
30 g dilles
15 g ķiploki ( var nelikt, ja neeesiet to cienītāji)
Pagatavošana
1. Sagriež lavašu 4 vienādās strēmelēs.
2. Sarīvē burkānu un  sieru.  Pievieno majonēzi,  sagrieztas dilles. Liek masu uz katra lavaša stūrīša un saloka trijstūrīšos. Kā to darīt redzams te: https://www.edunsporto.lv/?p=9089
3. Liek pannā un apcep no abām pusēm (vai apsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī).
Uzturvērtība visai porcijai ( 465 g) OB = 54 g, OH = 88 g, T = 15 g, Kcal = 706
Uzturvērtība 1 gab OB = 14 g, OH = 22 g, T = 3,8 g, Kcal = 177