Pica ar Fetas sieru, spinātiem un ananāsiem
Sastāvdaļas
Picas pamatnei
100 g augstākā labuma kviešu milti
130 g pilngraudu kviešu milti
30 g extra virgin olīveļļa
120 g ūdens
1/4 tējk. garšaugu sāls (sāls ar zaļumiem)
Pa virsu
30 g adžika (Pūres)
30 g dabīgais jogurts (4%)
100 g konservēti ananāsi
100 g tomāti cherry
100 g 10% siers|
80 g siers Feta (22,5%)
Spināti
Pagatavošana
1. Izsijā abu smiltus, pievieno sāli. Ūdenim pievieno eļļu, pievieno miltiem un samīca mīklu. Mīklu uz 30 minūtēm liek ledusskapī.
2. Jogurtu sajauc ar adžiku.
3. Izņem no ledusskapja mīklu un izrullē plānā (~ 2mm) kārtiņā, sadursta ar dakšiņu: un liek līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī uz ~ 15 minūtēm.
4. Izņem picas pamatni: pa virsu smērē adžikas-jogurta maisījumu, virsū liek tomātus, ananāsu gabaliņus, abus sierus.
4. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, kamēr izkūst siers.
Uzturvērtība visai porcijai (852 g) OB = 80 g, OH = 166,3 g, T = 48,1 g, Kcal = 1668
Uzturvērtība 1/4 no picas OB = 20 g, OH = 41,6 g T = 12 g, Kcal = 417
Atbildēt