Pica ar Fetas sieru, spinātiem un ananāsiem

Sastāvdaļas
Picas pamatnei
100 g augstākā labuma kviešu milti
130 g pilngraudu kviešu milti
30 g extra virgin olīveļļa
120 g ūdens
1/4 tējk. garšaugu sāls (sāls ar zaļumiem)
Pa virsu
30 g adžika (Pūres)
30 g dabīgais jogurts (4%)
100 g konservēti ananāsi
100 g tomāti cherry
100 g 10% siers|
80 g siers Feta (22,5%)
Spināti
Pagatavošana
1. Izsijā abu smiltus, pievieno sāli. Ūdenim pievieno eļļu, pievieno miltiem un samīca mīklu. Mīklu uz 30 minūtēm liek ledusskapī.
2. Jogurtu sajauc ar adžiku.
3. Izņem no ledusskapja mīklu un izrullē plānā (~ 2mm)  kārtiņā, sadursta ar dakšiņu: un liek līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī uz ~ 15 minūtēm.
4. Izņem picas pamatni: pa virsu smērē adžikas-jogurta maisījumu, virsū liek tomātus, ananāsu gabaliņus, abus  sierus.
4. Liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep, kamēr izkūst siers.
Uzturvērtība visai porcijai (852 g) OB = 80 g, OH = 166,3 g, T = 48,1 g, Kcal = 1668
Uzturvērtība 1/4 no picas OB = 20 g, OH = 41,6 g T = 12 g, Kcal = 417

Related Posts

Biezpiena sacepums ar ābolu un bumbieri

Biezpiena sacepums ar ābolu un bumbieri

Cāļa maltā gaļa ar dārzeņiem

Cāļa maltā gaļa ar dārzeņiem

Fitnesa maizītes ar sēkliņām

Fitnesa maizītes ar sēkliņām

No Comments Yet

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *