Tortilja tandēmā ar sieru, olu un garnelēm – ideāli!
Sastāvdaļas ( 2 porcijas)
2 vārītas olas
2 tortiljas multigrain (medium izmērs, 62 g/ gab)
80 g 10% siers (vai cits liess siers)
90 g garneles
40 g adžika (Pūres)
20 g dilles
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. Sarīvē olu, sieru, dilles, sagriež smalkāk garneles-pievieno garšvielas, visu sajauc un sadala uz pusēm.
2. Tortiljas apsmērē ar adžiku, pa vidu liek pusi no sajauktās masas, saloka un liek apcept pannā vai grilā.
Uzturvērtība visai porcijai ( 444 g) OB = 70 g, OH = 75 g, T = 34,3 g, Kcal = 892
Uzturvērtība 1/2 no porcijas OB = 35 g, OH = 37,5 g, T = 17,2 g, Kcal = 446