Auzu pārslu biezputra ar āboliem un bumbieri
Laiks vēl kādai gardai rīta biezputrai. Tik vienkārši, bet tik gardi!
Sastāvdaļas
60 g pilngraudu auzu pārslas
Ābols (100 g nomizots)
Bumbieris (100 g)
Saldinātājs pēc izvēles
Kanēlis, saldinātājs pēc izvēles
~ 280 g ūdens
20 g medū apceptas auzupārslas
Pagatavošana
1. Katliņā lej ūdeni pievieno pārslas, un tās nedaudz pavāra.
2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu ābolu, bumbieri un vāra putru gatavu.
Pasniedzu ar medū apceptām auzu pārslām (ērti ir tā, kā es to daru: auzu pārslas apcepu 1/2 ar medu, saberu trauciņā un izmantoju dažādām putrām, vai desertiem. Kā arī to pašu daru ar valriekstiem. Ērti un gardi!)
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai ( ) OB = 11 g, OH = 66,6 g, T = 5,7 g, Kcal = 378
Atbildēt