Auzu pārslu biezputra ar āboliem un bumbieri

Laiks vēl kādai gardai rīta biezputrai. Tik vienkārši, bet tik gardi!
Sastāvdaļas
60 g pilngraudu auzu pārslas
Ābols (100 g nomizots)
Bumbieris (100 g)
Saldinātājs pēc izvēles
Kanēlis, saldinātājs pēc izvēles
~ 280 g ūdens
20 g medū apceptas auzupārslas
Pagatavošana
1. Katliņā lej ūdeni pievieno pārslas, un tās nedaudz pavāra.
2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu ābolu, bumbieri un vāra putru gatavu.
Pasniedzu ar medū apceptām auzu pārslām (ērti ir tā, kā es to daru: auzu pārslas apcepu 1/2 ar medu, saberu trauciņā un izmantoju dažādām putrām, vai desertiem. Kā arī to pašu daru ar valriekstiem. Ērti un gardi!)
Labu apetīti!
Uzturvērtība visai porcijai (  ) OB = 11 g, OH = 66,6 g, T = 5,7 g, Kcal = 378

Related Posts

Biezpiena sacepums ar ābolu un bumbieri

Biezpiena sacepums ar ābolu un bumbieri

Cāļa maltā gaļa ar dārzeņiem

Cāļa maltā gaļa ar dārzeņiem

Fitnesa maizītes ar sēkliņām

Fitnesa maizītes ar sēkliņām

No Comments Yet

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *