Brīvdienas noteikti izcepiet šo gardo  pīrāgu.
Sastāvdaļas (forma 20 cm)
3 olas
50 g kefīrs
100 g vājpiena biezpiens
Saldinātājs pēc izvēles
60 g milti (man 30 g kukurūzas milti + 30 g p/g kviešu milti)
300 g āboli
200 g bumbieris
Vaniļa vai kanēlis pēc izvēles
Pagatavošana
1. Ābolus  un bumbieri nomizo  un sagriež mazos kubiciņos
2. Olas saputo ar saldinātāju.
3. Pievieno biezpienu, kefīru un vēlreiz visu sablendē.
4. Izsijā miltus ar cepamo pulveri un pievieno olu masai. Visu saputo. Kad mīkla kļūst viendabīga, pievieno ābolus ar bumbieri, visu kārtīgi izmaisa, lai mīkla aptver katru ābola un bumbiera gabaliņu.
3. Mīklu ar āboliem liek formā un liek līdz 175 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 35 minūtes.
Uzturvērtība visai porcijai (875 g) OB = 47,3 g, OH = 103 g, T = 23 g, Kcal = 838
Uzturvērtība 1/3 no porcijas OB = 15,8 g, OH = 34,3 g, T = 7,7 g g, Kcal = 279
Uzturvērtība 1/4 no porcijas OB = 11,8 g, OH = 25,8 g, T = 5,8 g, Kcal = 210