003 005 012Sastāvdaļas
1200 gr tītara (vai vistas) fileja
2 olas
3 olu baltumi
150 gr svaigais siers Ricotta
1 burkāns (137gr)
350 gr svaigs kāposts
50 gr puravs
2 ķiploka daiviņas, zaļumi

Pagatavošana: virtuves kombainā sasmalcina tītara fileju, dārzeņus, pievieno olas, sieru Ricotta, ķiploku. Veido plācenīšus un liek uz cepamās plāts.

OB = 12,2 gr
OH = 3,1 gr
T = 4,3 gr
Kcal = 103 gr

„Plovs” ar prosu un tītara fileju

Sastāvdaļas
200 gr prosa
1 kg tītara (vai vistas) fileja
2 burkāni (348gr)
1 sīpols,
2 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
Fileju sagriež mazos gabaliņos un pannā zem vāka izsautē. Burkānu sarīvē , sīpolu, ķiploku smalki sagriež un arī izsautē zem vāka nelielā ūdens daudzumā. Prosu izvāra. Savieno visas sastāvdaļas, pievieno garšvielas.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 12,6 gr
OH  11,9 gr
T = 3,3gr
Kcal = 127,7