Netiku uz savas mīļās māsiņas dzimšanas dienu, 6.aprīlī, bet apsolīju, ka kūka no manis būs vēlāk.
Sastāvdaļas (diametrs 16 cm)
Biskvītiem (914 g brutto/ 760 g netto) 
6 olas
375 g cukini
60 g kokosriekstu milti
60 g kakao
15 g maltas linsēklas
2 g ksantāna sveķi
12 g cepamais pulveris
60 g eritritols
Saldinātājs (intensīvais)
Sāls, citronskābe
Krēmam
3 x 250 g svaigais siers “Ricotta” (11%)
500 g kulinārijas biezpiens “Baltais”
30 g kakao (attaukots)
100 g melnā šokolāde bez cukura RED
Saldinātājs pēc izvēles
Ķiršu pildījums
800 g ķirši (man saldēti)
20 g kukurūzas ciete
Saldinātājs pēc izvēles
Sīrups (ar rezervi)
100 g karsts ūdens
Saldinātājs
1 tējk.šķīstošā kafija
Tortes glazūrai (nedaudz palika pāri)
100 g šokolāde bez cukura
130 g piens
Pagatavošana
Gatavo biskvītus
1. Traukā savieno sausās sastāvdaļas: kokosriekstu miltus, kakao, linsēklas, ksantāna sveķus, cepamo pulveri un visu kārtīgi sajauc.
2. Blenderī liek 4 olu dzeltenumus un kabaci: visu sablendē viendabīgā masā.
3. Olu baltumiem pievieno šķipsniņu citronskābi un  eritritolu un saputo stingrās putās.
4. Pie olu baltumiem pievieno sablendētos kabačus un uzmanīgi, maisot uz vienu pusi un neizceļot karoti, izmaisa.
5. Divos piegājienos iemaisa sajauktās sausās sastāvdaļas un tāpat uzmanīgi iemaisa, cenšoties pārāk “nenosēdināt”olu baltumus.
6. Mīklu lej formā un liek līdz 170-175 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep ~40-45 minūtes. Biskvītu atdzesē un sagriež 3 vienādās ripās.
Gatavo krēmu
7. Krēma sastāvdaļām  (kulinārijas biezpienam  un Ricottai) jābūt istabas temperatūrā!
8. Kulinārijas biezpienam pievieno saldinātāju kakao un sablendē. Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi un pievieno biezpiena masai. Visu saputo.
9. Pievieno Ricottu un ar lēniem apgriezieniem saputo krēmu. (pārāk neaizraujieties ilgi putojot).  Krēmu pilda konditorejas maisā.
Gatavo ķiršu pildījumu
10. Katliņā liek ķiršus ar saldinātāju un sāk tos karsēt, līdz sāk izdalīties sula.
11. Pievieno kukurūzas cieti, samaisa un maisot karsē, kamēr masa sāk biezēt. Noņem, atdzesē.
Gatavo torti
12. Liek uz pamatnes pirmo biskvītu, apliek apkārt metāla konditorejas riņķi, kuram iekšpusē liek acetāta plāksni.
13. Biskvītu nedaudz piesūcina ar saldo kafiju.  Uzklāj krēma kārtiņu, bet apkārt gar acetāta malu iekāpusē izspiež krēma “bortiņu”, kuram pa vidu liek pusi no ķiršu pildījuma.
14. Virsū liek otru biskvītu un atkārto iepriekšējās darbības.
15. Liek virsū trešo biskvītu, pārsmērē ar krēmu, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz nakti (vismaz uz 6-8 h)  ledusskapī.
16. No rīta izņem, noņem metāla riņķi, acetāta plāksni, apsmērē ar krēmu sānus un dekorē pēc savas patikas: es pārlēju ar šokolādes glazūru un dekorēju ar augļiem un ogām.
Gatavo glazūru
17. Uzkarsē pienu (neuzvāra).
18. Pievieno salauzītu šokolādi un maisot izkausē.
19. Atdzisušo glazūru (~ 30-33 grādi) lej konditorejas maisiņā, nogriež pašu galiņu un veido dekorējumu: notecējušu glazūru. Kā to dara var redzēt youtubē: https://www.youtube.com/watch?v=YZqSaUNuHiE
Uzturvērtība visai porcijai bez ogām, ar glazūru (2950 g) OB = 227,6 g, OH = 271,8 g, T = 190,1 g, kcal = 3623
Uzturvērtība 100 g (ar glazūru, bez ogām)
OB = 7,7 g
OH = 9,2 g
T = 6,4 g
Kcal = 123