Auzu pārslu biezputra ar kakao, čia sēklām, karameļu pudiņu un avenēm
Jau atkal mazliet savādāka rīta “putra”. Bet arī ir ļoti, ļoti gardi un sātīgi!
Sastāvdaļas ( 1 porcija)
1 kārtai
50 g auzu pārslas
125 g mandeļu piens ( vai ūdens, vai parastais piens)
6 g attaukots kakao
8 g čia sēklas
Saldinātājs
Virskārtai
100 g karameļu pudiņš Ehrmann (1/2 no iepakojuma)
Saldinātājs
Kakao
40 g avenes (vai citas ogas)
Pagatavošana
1. Auzu pārslas aplej ar pienu, pievieno kakao, čia sēklas un saldinātāju. Visu samaisa.
2. Pa virsu liek 1/2 no karameļu pudiņa (100 g) un liek ledusskapī uz pāris h, vai nakti.
2. Izņem no rīta, pārkaisa ar kakao, dekorē ar ogām un bauda.
Uzturvērtība visai porcijai (329 g) OB = 21 g, OH = 41,8 g, T = 10 g, Kcal = 360
Atbildēt