008 009 010 016 017 019Sastāvdaļas
300 gr pilngraudu spaghetti
500 gr liellopu maltā gala
1 paprika
1 burkāns
70 gr puravs
6 olas

1 pudelīte Piena spēks
50 gr Tējas siers

Pagatavošana: malto gaļu sacep/izsautē pannā zem vāka. Sagriež papriku, puravu, burkānu sarīvē un arī izsautē pannā zem vāka.Dārzeņus pievieno maltajai gaļai. Spageti izvāra un nolej ūdeni. Malto gaļu sajauc ar spageti un izvieto cepamajā formā ar noņemamām malām. Piena spēku sajauc ar olām un pārlej pāri Pa virsu pārber sarīvētu Tējas sieru.Cep ~ 175-180 grādos, kamēr gatavs: olas ar Piena spēku sabiezē un siers pakūst.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,5 gr
OH = 17,2 gr
T = 3,1 gr
Kcal = 142