Spagetti “kūka” ar malto gaļu
Sastāvdaļas
300 gr pilngraudu spaghetti
500 gr liellopu maltā gala
1 paprika
1 burkāns
70 gr puravs
6 olas
1 pudelīte Piena spēks
50 gr Tējas siers
Pagatavošana: malto gaļu sacep/izsautē pannā zem vāka. Sagriež papriku, puravu, burkānu sarīvē un arī izsautē pannā zem vāka.Dārzeņus pievieno maltajai gaļai. Spageti izvāra un nolej ūdeni. Malto gaļu sajauc ar spageti un izvieto cepamajā formā ar noņemamām malām. Piena spēku sajauc ar olām un pārlej pāri Pa virsu pārber sarīvētu Tējas sieru.Cep ~ 175-180 grādos, kamēr gatavs: olas ar Piena spēku sabiezē un siers pakūst.
Uzturvērtība 100 gr
OB = 8,5 gr
OH = 17,2 gr
T = 3,1 gr
Kcal = 142
Jautājums bija par otrreizēju cepšanu. Bet, ok katrs ēd kā grib.
Labdien, vai maltās gaļas vietā derētu vistas fileja vai kas tamlīdzīgs ?
Protams:)
Labvakar! Sakiet, lūdzu, vai Cieto kviešu miltu makaroni ir tie paši, kas Pilngraudu makaroni?
Nē, nav gan tas pats.;
Vai variet ieteikt kuri pilngraudu makaroni ir labāki un kurus Jūs pērkat?
Neesmu īpaša makaronu ēdāja, tādēļ nopērku tos, kad ir akcijas cena.Tātad: pērku tos, kas tajā mirklī izdevīgāk:)
Ja nevaru bodē sasēņot to “Piena Spēku”, ar ko aizvietot?
Var mēģināt vai nu ar 12% krējumu vai dabīgo jogurtu.
Ja vien forma ar noņemajām malām nav super-stingra, tad OBLIGĀTI jālieto cepampapīrs vai jebkas cits, lai olas ar pienu spēku neizlītu.. Man tikko diemžēl izlija visa piena spēka-olu masa un pielija visa cepeškrāsns..
:((…vai cik bēdīgi. Arī man bija forma ar noņemamām malām. Diezgan veca, tomēr neradās problēmas…:(