Cepts banāns ar mango-apelsīna-ingvera mērcīti…Ņamm:)
Man tik ļoti iegaršojies šis deserts, ka nolēmu ar to padalīties:
Sastāvdaļas:
1 liels mango (380 gr)
1 liela apelsīna sula (150 gr)
ingvers
Pagatavošana: mango nomizo, sagriež gabaliņos, liek katliņā, pielej glāzi ūdens un savāra biezenī. Pievieno ēdamkaroti sarīvēta ingvera.Pievieno apelsīna sulu un visu vēlreiz uzvāra. Sablenderē viendabīgā masā.Atdzesē.Banānu pārgriež uz pusēm un ar griezuma vietu liek pannā, kas iesmērēta ar dažiem gramiem extra olīveļļas. Uzliek vāku un izsautē to. Pasniedz ar mērcīti. Mmmm, gards….
Šīs porcijas uzturvērtība ( 1 banāns + 150 gr mērcīte)
OB = 2 gr
OH = 31,7gr
T = 0,2 gr
Kcal = 146
Atbildēt