Auzu pārslu biezputra ar pistāciju jogurtu un zemenēm
Olbaltumvielām bagātas brokastis. Vēl viena savādāka rīta “putra”. Un kā vienmēr gardi un sātīgi!
Sastāvdaļas
50 g auzu pārslas
60 g vājpiena kefīrs
200 g pistāciju jogurts Ehrmann (ar paaugstinātu olbaltumvielu daudzumu)
Saldinātājs pēc izvēles
50 g svaigas zemenes
3 g smalcinātas pistācijas
Pagatavošana
1. Auzu pārslām pievieno kefīru, saldinātāju, pusi no 200 g jogurta iepakojuma un visu samaisa.
2. Liek ledusskapī uz pāris h, vai atstāj uz nakti.
3. Izņem no rīta, liek pa virsu sagrieztas ogas (50 g), bet pa virsu atlikušo jogurtu.
4. Pa virsu pārkaisa pistācijas.
Uzturvērtība visai porcijai (363 g) OB = 30 g, OH = 43,4 g, T = 13,2 g, Kcal = 384
Atbildēt