Picas laikam jau garšo visiem. Vienkārša savā pagatavošanā un ļoti garda! 
Sastāvdaļas

150 g kefīrs
200 g milti ( man 140 g pilngraudu kviešu milti un 60 g augstākā labuma kviešu milti)
20 g sviests
¼ (1 g ) tējkarote soda
Nedaudz saldinātājs
¼ tējkarotes sāls
Pildījumam pa virsu
25 g adžika ( Pūres)
56 g tuncis savā sulā (Vigilante)
80 g tomāti cherry
1/2 no neliela sīpola ( 30 g)
70 g 10% siers
30 g siers Dor blue
20 g dilles
Pagatavošana
1. Kefīram (tam jābūt istabas temperatūrā) pieber sodu un ļauj tai 15 minūtes izreaģēt.
2. Pievieno sāli, cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis. Pieliek izsijātus kviešu miltus un mīca mīklu.
3. Beigās pievieno izkausētu sviestu un vēlreiz samīca.
4. Atkarībā no miltu kvalitātes to daudzums var nedaudz atšķirties. Mīklai jābūt vijīgai un mīkstai, pie rokām nelīpošai. To atstāj vismaz uz divām stundām (es to atstāju pat uz nakti).
5. Izņem mīklu, izrullē plānu, pirms tam darba virsmu apkaisa ar miltiem.
6. Apsmērē izrullēto pamatni ar 25 g adžiku. Pa virsu liek tunci, uz pusēm pārgrieztus cherry tomātiņus,  sīpolu un liek cepeškrāsnī +200 °C  un cep aptuveni 15 minūtes (bez siera).
7. Izņem, uzkaisa abus sarīvētos sierus, kas sajaukti ar dillēm un ieliek cepeškrāsnī vēl uz ~ 3-5 minūtēm, lai sieri izkūst.
Uzturvērtība visai porcijai (681 g brutto/521 g netto …) OB = 75 g, OH = 135,2 g, T = 38,2 g,. Kcal = 1278
Uzturvērtība 100 g
OB = 14,3 g
OH = 26 g
T = 7,3 g
Kcal = 245